ROYAL-TUOTE
Etusivu Yritys Ajankohtaista Maksutavat Toimitusehdot Ota yhteyttä
Valmistajat
Valuutat
Tuoteryhmät
Asiakkaalle
Jälleenmyyjät
Tietosuojaseloste
Toimitusehdot
Usein kysyttyjä kysymyksiä
Toimitusehdot
Maksutavat
Peruuttaminen/vaihtaminen
Kotipuoti ja yritysinfo
Pesuohjeet
Yritysasiakkaat
Uutiskirje
Arviot
Tuotteista ei ole tällä hetkellä arvioita
Tietosuojaseloste

Royal-tuote tietosuojaseloste

Laatimispäivä:  24.5.2018

1. Rekisterinpitäjä

Anna Lintu
Royal-tuote

Sänkipolku 4

45360 Valkeala

royaltuote[a]gmail.com

Y-tunnus 2710009-5

puh. 044-0160 398 

2. Rekisteriasioiden yhteyshenkilö ja yhteystiedot

Anna Lintu

royaltuote[a]gmail.com

puh. 044-0160 398 

3. Rekisterin nimi

Royal-tuote Asiakas- ja yhteistyökumppanirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste

Royal-tuote on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa henkilötiedot EU:n henkilötietolain mukaisesti. Tietojen käsittely perustuu asiakkaan osalta asiakassuhteeseen ja yhteistyökumppaneiden osalta sopimukseen tai asiakassuhteeseen. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääksen Royal-tuotteen palveluita.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on: 

  • Royal-tuotteen asiakas- ja yhteistyökumppanirekisterin ylläpito
  • asiakassuhteen ylläpito, tiedottaminen, yhteydenpito ja markkinointi
  • harrastustoiminnan, tapahtumien koulutustilaisuuksien järjestäminen
  • väärinkäytösten estäminen 
  • toiminnan kehittäminen, tilastointi ja raportointi.  

5. Rekisterin tietosisältö ja rekisteröityjen ryhmät 

5.1 Royal-tuotteen asiakas- ja yhteistyökumppanirekisteriin kerätään asiakasryhmästä Asiakas seuraavat tiedot.

Asiakasryhmistä Jälleenmyyjä ja Laskutusasiakkaat keräämme lisäksi yrityksen tai yhteisön nimen sekä Y-tunnuksen.

 

Etunimi:

 * Pakollinen

Sukunimi:

 * Pakollinen

Sähköpostiosoite:

 * Pakollinen

 

Yritys/yhteisö

Yritys/yhteisö:

Y-tunnus:

 

Osoite

Katuosoite:

 * Pakollinen

Postinumero:

 * Pakollinen

Kaupunki:

 * Pakollinen

Maa:

 

Yhteystiedot

Puhelin:

 * Pakollinen

Fax:

 

Lisätiedot

Asiakaslehti:

Muistio:

Asiakasryhmä

 

5.2 Verkkokaupan asiakkaaksi rekisteröityneistä asiakasryhmistä käyttäjätilien osalta seuraavat tiedot

Tunnuksen luontipäivä: 24.05.2018


Viimeksi muutettu: 24.05.2018


Viime kirjautuminen: 24.05.2018


Kirjautumisten määrä: 2


Maa: Suomi


Arvostelujen lukumäärä: 0


Muistio:

5.3 Verkkokaupan asiakkaaksi rekisteröityneistä asiakasryhmistä

  • Verkkokaupan tilaushistoria
  • Laskutus- ja toimitusosoite
  • Maksutapa
  • Toimitustiedot
  • Tilauskieli
  • Tuotearvostelut
  • Verkkokaupan selaustiedot
  • Päätelaitteen tunnistetiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Royal-tuotteen asiakasrekisteri muodostuu asiakkaan tai yhteistyökumppanin aloitteesta asiakassuhteen syntyessä toimitusehdoissa kuvatulla tavalla, rekisterinpitäjän omassa toiminnassa verkkokaupan toiminnan ylläpidon yhteydessä, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sähköpostitse, sopimuksista, asiakastapaamisista tai muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. Asiakas on toimitusehtojemme mukaisesti velvollinen ilmoittamaan muuttuneet tietonsa Royal-tuotteelle.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle

Henkilötietoja ei säännönmukaisesti luovuteta eteenpäin, eikä niitä siirretä EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle.

Rekisterinpitäjä käyttää ulkoisen palveluntarjoajan (Evolutions Solutions Oy) verkkokauppa-alustaa, Postin SmartShip -palvelua, DB Schenker rahtipalvelua sekä Klarna maksunvälityspalvelua, joiden avulla rekisterinpitäjä hallinnoi asiakas- ja yhteistyökumppanirekisteriä, verkkokaupan logistiikkaa, laskutusta sekä läsnäoloseurantaa.

8. Suojauksen periaatteet ja tietojen säilytysaika

Rekisteri säilytetään lukitussa tilassa ja se on suojattu salasanalla. Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta. Rekisterin tietoihin on pääsy vain määritellyillä henkilöillä heidän tehtäviensä edellyttämässä laajuudessa. 

Rekisterin tietoja säilytetään niin kauan, kuin ne ovat tarpeen rekisterin tarkoituksen toteuttamiseksi. 

  • Asiakasryhmien Asiakas, Jälleenmyyjä ja Laskutusasiakas henkilötietoja säilytetään toistaiseksi. Muutoin asiakas- ja yhteistyökumppanirekisteriä päivitetään.

Royal-tuotteen asiakas- ja yhteistyökumppanirekisterin sähköiset tiedot on tallennettu tietokantapalvelimelle, jonne pääsy vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä tietokantapalvelimen osoitteen. Royal-tuotteen työasemien ja mobiililaitteet on suojattu automaattisesti päivittyvillä F-Securen tietoturvatuotteilla

9. Rekisteröidyn oikeudet

9.1 Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa itseään koskevat asiakas- ja yhteistyökumppanirekisteriin tallennetut tiedot sekä oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua ja tietojen poistamista. Asiaa koskevat pyynnöt tulee toimittaa kirjallisesti kohdassa 2 mainitulle yhteyshenkilölle. Rekisteröidyn on kyettävä todistamaan henkilöllisyytensä tietojen tarkistuksen tai korjauspyynnön yhteydessä.

9.2 Tietojen poistaminen tai käsittelyn rajoitus

Rekisteröidyllä on tietosuoja-asetuksen mukaisesti (25.5.2018 lukien) oikeus vastustaa tai pyytää tietojensa käsittelyn rajoittamista sekä tehdä valitus henkilötietojen käsittelystä valvontaviranomaiselle. Rekisteröidyn on kyettävä todistamaan henkilöllisyytensä tietojen poistovaatimuksen yhteydessä.

10. Tietoturvaselosteen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa tietoturvaselostetta lainsäädännön muuttuessa tai toiminnan kehittämiseksi. Tämä tietosuojaseloste korvaa aikaisemman rekisteriselosteen.

 

Kieliasetukset
Finnish English
Ostoskori
Ostoskorisi on tyhjä 0.00EUR
Oma tilini
KirjauduKassalle
Pikahaku
Tarkennettu haku
Katso nämä!
Uutuudet
Tarjoukset
Bestsellerit
Framilon® 5 mm01Framilon® 5 mm
Vlieseline Vliesofix kaksipuoleinen liimaharso02Vlieseline Vliesofix kaksipuoleinen liimaharso
Kudottu 110 - kokomerkki   10kpl03Kudottu 110 - kokomerkki 10kpl
Kudottu 92 - kokomerkki 10 kpl04Kudottu 92 - kokomerkki 10 kpl
Resori, pinkki05Resori, pinkki
Kudottu 80 - kokomerkki  10 kpl06Kudottu 80 - kokomerkki 10 kpl
Kudottu 74 - kokomerkki 10 kpl07Kudottu 74 - kokomerkki 10 kpl
Kudottu 68 - kokomerkki 10 kpl08Kudottu 68 - kokomerkki 10 kpl
Kudottu 62 - kokomerkki 10 kpl09Kudottu 62 - kokomerkki 10 kpl
Resori, limenvihreä10Resori, limenvihreä
Tarjoukset
Muovineppari 12.4 mm, pinkki sydän
Muovineppari 12.4 mm, pinkki sydän
3.60EUR 2.70EUR
Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu